Email
YouTube
FB
Twitter

Novosti: 60 godina uspešnog rada

  16.07.2022

 

60 godina uspešnog rada

Velika slika

Svečanom večerom za zaposlene, poslovne partnere i goste proslavljen je veliki jubilej, šest decenija uspešnog rada i poslovanja. Tim povodom uručene su plakete radnicima sa najdužim stažom u preduzeću, kao i značajnim poslovnim partnerima.

Konstantno od svog osnivanja kroz redovne aktivnosti, kao što su izgradnja i održavanje puteva nastojimo da prevaziđemo sopstvene i postavimo nove rekorde. Za šest decenija poslovanja kroz ovu firmu prošlo je preko 12 hiljada zaposlenih, a trenutno ih je 581. Zahvaljujući velikom trudu i domaćinskim odnosom, kao i konstantnim povećanjem kapaciteta i obima posla, naše preduzeće je od 1. jula ove godine u statusu velikih preduzeća.

Direktor preduzeća, Aleksandar Grbović kao i uvek istakao je da su najveće bogatstvo ovog kolektiva ljudi, te da dobrih rezultata nema bez dobrih radnika.

“Naša vizija je briga o zaposlenima na prvom mestu, održavanje stabilnosti kompanije, podizanje nivoa kvaliteta usluga i dalje širenje i osvajanje novih tržišta”, izjavio je direktor.

Proslava je kao i prošle godine održana na platou u krugu preduzeća uz muziku, vatromet i tortu u obliku kamiona marke "Zil" koji je preko četrdeset godina održavao prohodne puteve na Kopaoniku.