Email
YouTube
FB
Twitter

Novosti: Odlazak u penziju Izeta Ljajića

  27.01.2014

 

Mala slika

Nakon 45 godina rada u "Novi Pazar - Put" i 32 godine na čelu firme, jedan od doajena putne privrede u Srbiji, Izet Ljajić, odlazi u penziju. Novi Generalni direktor je Ibrahim Škrijelj, dipl.inž.građ.

 

Emisiju o Izetu Ljajiću, njegovom profesionalnom i privatnom putu, možete pogledati ovde:

 

"Svaki put ima svoj početak i kraj. Moj put u firmi i sa putevima je počeo još pre 45 godina. Taj put ne merim samo godinama, već i sa svakim izgrađenim i očišćenim kilometrom puta, što ga čini još dužim. Napornijim, ali i lepšim. Bilo je uspona i padova, ali sam uspešno završio sve ono što sam započeo.

 

Ovo je za mene kraj jednog neverovatnog putovanja, u kojem sam proveo najveći deo svog života. Ali je istovremeno i početak novog, u kojem ću moći da se na miru odmorim i posvetim svemu onome što volim, a za šta do sada nisam imao dovoljno vremena."

 

Ovim rečima je dugogodišnji direktor AD "Novi Pazar - Put", Izet Ljajić, pozvao goste na ispraćaj koji je organizovan povodom njegovog odlaska u penziju. Ispraćaj je održan 23.01.2014. godine u hotelu "Atlas" u Novom Pazaru. Skupu je prisustvovalo preko 200 zvanica iz Srbije, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine.

Mala slika

Svoje poštovanje prema karijeri Izeta Ljajića svojim dolaskom iskazali su predstavnici ministarstava, direktori javnih preduzeća, gradonačelnici i predsednici opština, direktori putarskih firmi u Srbiji, porodica, predstavnici vojske i policije, kao i brojni poslovni saradnici i prijatelji.

 

Okružen porodicom i prijateljima, Izet Ljajić je svečano ispraćen u penziju posle 45 godina duge i veoma uspešne karijere.

 

U protokolarnom delu ispraćaja, Izet Ljajić je rekao kako je počeo da se bavi putevima i kako ih je zavoleo. Ukazao je na najvažnije momente u njegovoj karijeri, kao i na poslednju Uredbu Vlade o vraćanju puteva na održavanje "Putevima Srbije". Na kraju je istakao značaj porodice u njegovoj karijeri i da bez podrše porodice ne bi imao tako uspešnu karijeru.

 

Novi Generalni direktor AD "Novi Pazar - Put", Ibrahim Škrijelj, dugogodišnji prvi saradnik Izeta Ljajića, govorio je o karijeri Izeta Ljajića i njihovoj više decenija dugoj saradnji. Zahvalio se, u ime celog kolektiva, za uspešno dugogodišnje vođenje firme i naglasio da će firma nastaviti da ide putevima uspeha.

Mala slika

Gostima su se još obratili Zoran Stojisavljević, direktor Sektora za održavanje javnih puteva, Dragan Vujnović, Generalni direktor Srbijaputa, Meho Mahmutović, gradonačelnik Novog Pazara, Nusret Kalač, predsednik opštine Rožaje, Sabahudin Kozica, direktor "Putevi Užice", Predrag Krkić, penzioner i nekadašnji direktor Direkcije za puteve Srbije, Petrašin Jakovljević, Privredna Komora Kraljevo, prof. dr. Aleksandar Cvetanović, Milan Andrijašević, penzioner i dugogodšnji radnik firme, Ertan Ljajić, sin Izeta Ljajića.

U nastavku pogledajte fotografije i televizijske priloge RTV Novi Pazar i RTV Raška sa ispraćaja.

Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Slika 5
Slika 6
Slika 7
Slika 8
Slika 9
Slika 10
Slika 11
Slika 12
Slika 13
Slika 14

Put je život

Mala slika filma

Pogledajte video:

 

"Put je život", emisija o Izetu Ljajiću

(RTV Novi Pazar)

 

Emisiju o Izetu Ljajiću, njegovom profesionalnom i privatnom putu.

Mala slika filma

Pogledajte video:

 

"Ispraćaj Izeta Ljajića u penziju"

(prilog RTV Raška)

Mala slika filma

Pogledajte video:

 

"Ispraćaj Izeta Ljajića u penziju"

(prilog RTV Novi Pazar)